Συντήρηση Κήπων

Ακόμα και τον καλύτερο σχεδιασμό να πετύχουμε στην διαμόρφωση του κήπου μας, τίποτα δεν θα έχει αντίκρισμα αν δεν πραγματοποιηθεί στον κήπο μας σωστή συντήρηση. Έτσι λοιπόν και εμείς με την σειρά μας, εφαρμόζουμε ένα σύγχρονο πρόγραμμα συντήρησης(διαχείρισης) κήπων ,έτσι ώστε οι υπηρεσίες που παρέχουμε να είναι πάντα υψηλής ποιότητας.

Η συντήρηση ενός κήπου πραγματοποιείται κρίνοντας τις ανάγκες του χώρου και του φυτικού υλικού, λαμβάνοντας υπ ΄ όψιν όμως και τις δικές σας απαιτήσεις. Η συντήρηση του χώρου σας μπορεί να γίνεται τακτικότατη, αλλά να πάρει και μια μορφή «βασικής» συντήρησης, όταν οι οικονομικές σας δυνατότητες είναι περιορισμένες, ώστε να περιορίζεται το κόστος. Με αυτό τον τρόπο προσαρμόζουμε τις τιμές μας και καλύπτουμε όλες τις περιπτώσεις και ιδιαιτερότητες. Επίσης αν υπάρχει επιθυμία, με συμφωνία, παρέχουμε και μηνιαία καταγραφή εργασιών (με πρόγραμμα φυτοπροστασίας), με σκοπό την ακόμα καλύτερη συνεργασία μαζί μας.

Οι έμπειροι κηπουροί μας διαθέτουν τεχνική κατάρτιση και με συμβουλές από γεωπόνους, σας προσφέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Εξασφαλίστε την σωστή συντήρηση του κήπου σας, δίνοντας μας τη δυνατότητα να κάνουμε μια σωστή «διαχείριση» του χώρου σας και να μετατρέψουμε μια διαδικασία που έμοιαζε μέχρι τώρα βαρετή, απολαυστική για εσάς και τους γύρω σας. Αναλαμβάνουμε την συντήρηση: μικρών ή μεγαλύτερων ιδιωτικών κήπων, κήπων εταιριών και επαγγελματικών χώρων, οροφόκηπων, πάρκων, δημόσιων χώρων και βεραντών.